Η τελευταία λέξη: Tα υπερπολυτελή Spa Ιατρικής Ευεξίας – για την επίτευξη άμεσης Αναγέννησης, Αντιγήρανσης και προαγωγής Μακροζωίας

Η τελευταία λέξη στην αναζήτηση αποτελεσμάτων   αντιγήρανσης, προληπτικής Υγείας και χαλάρωσης είναι τα ιατρικά spa, που κερδίζουν με αυξανόμενο ενθουσιασμό τους πιο απαιτητικούς οπαδούς της σύγχρονης Ευεξίας ανά τον κόσμο. Τα Med Spa, όπως ονομάζονται, συνδυάζουν συχνά στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον διακοπών με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Υπάρχουν όμως και Ιατρικά Spa ημέρας που προσφέρουν εντός της πόλης τις εξελιγμένες μεθόδους και υπηρεσίες τους για όσους επιθυμούν αντίστοιχα αποτελέσματα χωρίς να χρειαστεί να διακόψουν την ρουτίνα των εργασιών και υποχρεώσεων τους.

Οι ιατρικές ομάδες που διαθέτουν τα υπερσύγχρονα MED SPA  προσεγγίζουν εξατομικευμένα την κατάσταση της υγείας του επισκέπτη με μοντέρνο ιατρικό και διαγνωστικό έλεγχο και προγράμματα “επανεκκίνησης” και αναζωογόνησης του οργανισμού.

Σε ορισμένα από τα πιο σύγχρονα Ιατρικά Spa στην Ευρώπη υιοθετείται η φιλοσοφία της Λειτουργικής Ιατρικής, βάσει της οποίας με ολιστική προσέγγιση, Ιατρική Ακριβείας και διαγνωστικά εργαλεία αιχμής, επιχειρείται η επίτευξη αποτελεσμάτων Προληπτικής Ιατρικής,  θεραπείας, αντιγήρανσης και μακροζωίας.

Ένα από τα πλέον καινοτόμα SPA Ιατρικής Ευεξίας που διαθέτει η Ευρώπη βραβεύθηκε με το European Health & Spa Awards 2023 ως το καλύτερο day spa με τρία μπριγιάν και 39,25 βαθμούς και είναι το Biogena Plaza Day Spa for Medical Wellness της Biogena GmbH & Co KG.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του το Biogena Plaza παρέχει πρωτοποριακές θεραπευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες, όπως:

  • Ορθομοριακή ανάλυση αίματος και θεραπευτική υποστήριξη από εξειδικευμένους γιατρούς Ολοκληρωμένες διαγνωστικές υπηρεσίες προσδιορίζουν με σαφήνεια τις παραμέτρους που αφορούν στην υγεία του εντέρου, του δέρματος, στα μαλλιά, τα νύχια ή την αναγέννηση και την αναζωογόνηση ολόκληρου του οργανισμού.
  • Εξαιρετικά αποτελεσματικές θεραπείες έγχυσης με ορούς βιταμινών. Άμεσα απορροφήσιμα ενδοφλέβια διαλύματα για ευεξία, αναζωογόνηση, μακροζωία και ομορφιά προσφέρουν:
  • Υποστήριξη μετά από οξείες λοιμώξεις ή κρυολογήματα
  • Αναγέννηση σε δέρμα, μαλλιά, νύχια & λάμψη
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Ταχύτερη αναγέννηση μετά από σωματική άσκηση
  • βελτιστοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων για την υποστήριξη της καλύτερης και υγιούς γήρανσης
  • Άμεση αντιμετώπιση της κούρασης και του jet lag
  • Θεραπεία PEMF γείωσης μαγνητικού πεδίου

Η θεραπεία βασίζεται στη χρήση παλλόμενων μαγνητικών πεδίων σε διαφορετικές συχνότητες. Αυτή η μη επεμβατική μέθοδος στοχεύει στη βελτιστοποίηση και εξισορρόπηση της ροής ενέργειας του σώματος για την προαγωγή της  αναγέννησης των κυττάρων και των ιστών. Η χρήση μαγνητικών πεδίων στη θεραπεία PEMF σχετίζεται με διάφορα οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της συνολικής ζωτικότητας, της μείωσης του πόνου και της φλεγμονής και της προώθησης της ποιότητας του ύπνου. Η τεχνική γείωσης βασίζεται επίσης στην αρχή ότι η επαφή με τη γη προάγει μια αρμονική ισορροπία στο ενεργειακό σύστημα του σώματος. Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν βελτιωμένη ευεξία και αυξημένη ποιότητα ύπνου μέσω τακτικής γείωσης.

  • Osteo Points όπου πραγματοποιούνται μετρήσεις οστικής πυκνότητας και εφαρμόζεται η εξελιγμένη μέθοδος της Ολικής Σωματικής Δόνησης ως τρόπος προπόνησης και αποκατάστασης.
  • Διαλειμματική Υποξία – Υπεροξία (μέθοδος IHHT – MITOVIT®) που προσφέρει αναγέννηση και επιδιόρθωση σε κυτταρικό επίπεδο. Οι συνεδρίες γίνονται με την πιο σύγχρονη μορφή θεραπείας που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στη Γερμανία μέσω της συσκευής θεραπειών υψηλής τεχνολογίας MITOVIT®. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος έχει βρει όλο και περισσότερους τομείς εφαρμογής στην ιατρική και την έρευνα.
  • Biohacking που αφορά στην αλλαγή της χημείας και της φυσιολογίας του σώματος μέσω της επιστήμης και του αυτο-πειραματισμού για να αυξήσει κάποιος την ενέργεια και τη ζωτικότητα. Είναι η πρακτική της τελειοποίησης του οργανισμού με επιστημονικές και αποτελεσματικές πρακτικές για την απώλεια βάρους, τη βελτίωση του ύπνου, τη βελτίωση της συγκέντρωσης κ.α που επιτυγχάνονται με mind&body ασκήσεις ενσυνειδητότητας (meditation κτλ.) διατροφή και άθληση.

Η κατηγορία αυτών των Ιατρικών Spa θεωρούνται κόμβοι

καινοτομίας, ευεξίας και υγείας. Η εταιρία BIOGENA που υποστηρίζει την δημιουργία τους, εστιάζει στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία σκευασμάτων μικροθρεπτικών συστατικών υψηλής ποιότητας, και θεωρείται αξιόπιστος συνεργάτης γνώσης και έρευνας στον τομέα της υγείας και της ευεξίας για αναγνωρισμένα κέντρα του κόσμου και δεκάδες χιλιάδες γιατρούς και θεραπευτές της Ευρώπης .

Spread the love

info@medfuture.gr

Folow Us on Social Media